Spidskandidat

Den forandring jeg gerne vil skabe i Horsens byråd er at jeg vil have en synlig og nu grønomstilling i Horsens. Vi kan ikke lade os stille tilfredse med at bare leve op til minimumskravene på området. Jeg tror på en kommunal-drevet grøn omstilling vil være med til at definere kommunen i mange år fremover. Kommunen og byrådet skal til hver en tid kunne fortælle hvad vores CO2 regnskab er og hvad vi vores plan er for det næste 5 år.

På den vækst rejse vi er på i Horsens glemmer vi ofte naturen og det smukke her i. Jeg tillader mig at drømme om et blomstrende Horsens med god arkitektur og vækst sammen med naturen, ikke til trods for naturen som vi ser i dag.

Jeg tror på et bredt samarbejde henover midten i byrådet. De seneste par år har, ligesom på landsplan, set en rød og blå blok i totterne på hinanden. Jeg tror på at vi bedst opnår gode resultater ved samarbejde.

Jeg er en årgang 1975, og dette er mit første valg som kandidat. Jeg arbejder ved Fertin Pharma i Vejle hvor jeg som kunde ansvarlig arbejder primært med rygestops produkter.

Privat er jeg gift med Jane og har 2 tvillingepiger. Vi bor i Stensballe, har boet her de sidste 5 år og er opvokset lige nord for Horsens. Jeg er ivrig golfspiller og følger med når AC Horsens og Man United spiller fodbold.

Jeg mener: