Grøn snak fra sorte politikere kræver grønne handlinger

Klimaet skal komme først i den kommende byrådsperiode. Det ved vi, desværre, godt allesammen og det nuværende byråd har også i seneste budget forlig lavet et mål om klima neutralitet i Horsens i 2030. 

Men bag sådan et mål skal der handling til fra sorte politikere og her er problemet at ikke mange tør gøre op med den nuværende vækst politik. 

Stolt af væksten og mere af det samme i fremtiden lyder flere partiers slogan. Man vil have en Kattegatbro som kun har til formål at øge forbruget og væksten men ikke kommer til at gøre noget godt for klimaet. Vi skal have udbygget vejnettet og have flere p-pladser så vi kan få endnu flere biler på gaden, men det kommer ikke til at gøre noget godt for klimaet. Men har ingen plan for at investere i bæredygtig energi og selv vores store fjernvarme projekt, som virkelig skulle gøre noget for klimaet bruger mere sort energi end grønt. Man har taget vindmøller ned og ikke opført nye.

Jeg er på valg på at faktisk gøre noget for klimaet. Vi skal investere i vindmøller og solceller. Vi skal ikke deltage i store CO2 forbrugende infrastruktur projekter. Vi skal investere i den kollektive trafik og den skal være gratis. Der hvor vi skal have trafik skal vi give prioritet til elbiler. Sidst men ikke mindst skal vi have os en ordentlig snak med vores lokale erhverv. Vi skal være grønne sammen.