En stor lyst til at gøre en forskel i den kommune, jeg altid har boet i, gør at jeg stiller op som kandidat til kommunalvalget 2021.

Jeg hedder Rikke Christensen, er 50 år gammel og gift med Morten, som jeg har to voksne drenge med. Jeg er uddannet lærer, og har arbejdet som både lærer, afdelingsleder og skoleleder. I dag er jeg tilbage på Sct. Ib efter en afstikker til Forældreskolen i Aarhus. Her arbejder jeg i en kombinationsstilling som afdelingsleder for børnehaven, indskolingen og sfo’ en.

I mine unge dage spillede jeg håndbold på eliteplan på byens hold. Derefter var det drengenes sportsliv, der fyldte i fritiden. Nu er jeg kommet dertil, hvor det er min politiske interesse, der skal have fylde. Jeg har altid stemt radikalt, men blev først medlem i 2018. Det blev jeg, fordi jeg syntes af den offentlige stemme var blevet så skinger, at jeg følte, at jeg skulle gøre noget. Første skridt var at blive meldt ind i bestyrelsen for Radikale venstre Horsens. Næste skridt er så opstilling til byrådet.

For mig er den konstruktive dialog vigtig, for sammen er vi klogest. Det vil jeg i høj grad arbejde for, hvis jeg bliver valgt ind i byrådet. Jeg brænder for børn og unges vilkår. Det er vigtigt at have blik for dem, der har det svært, men også dem, der skal udfordres. Hav forventninger og stil krav, uanset etnicitet, køn alder, religion og evner. Det skaber et værdigt liv for alle. Et liv, som fremtiden skal bygges på.

Erhvervslivet og kommunen skal arbejde i partnerskaber, hvor fokus er på vækst i balance med klima, naturen og de mennesker, der skal bo i kommunen. En balance, som trænger til at til komme i vater. Det vil jeg kæmpe for.

Rikke Christensen